When does the top list reset?

The top list shows scores from the last seven days and never resets. For more top scores, go to the top scores page.

English | Svenska | Suomi

Lupa jakaa musiikkia tällä sivustolla on saatu STIM/NCB, BMI, ASCAP ja SGAE:n toimesta.

Kaikki musiikki tällä sivustolla on ammattimuusikoiden tekemiä cover-versioita, eivätkä alkuperäisten artistien.
Alkuperäisten esittäjien nimet näytetään vain tiedoksi, eivätkä ne kuvaa tallenteessa esiintyvää muusikkoa.

Tietoa meistä | Käyttöehdot | Säännöt | Yksityisyys | Ota yhteyttä | Mainostaminen | Yhteistyökumppani | Lehdistö | Kaikki laulut | Laulutoivomukset | Sovellukset