Kuinka haaste toimii?

Kun haaste järjestetään, jokainen kutsuttu käyttäjä saa tiedon haasteesta. Haaste päättyy, kun kaikki kilpailijat ovat rekisteröineet pisteensä kaikkiin lauluihin. Jos tätä ei ole tapahtunut seitsemään päivään, haaste päättyy joka tapauksessa.

Jokaisen käyttäjän sivulla listataan avoimet ja suoritetut haasteet, ja niiden tulokset.

English | Svenska | Suomi

Lupa jakaa musiikkia tällä sivustolla on saatu STIM/NCB, BMI, ASCAP ja SGAE:n toimesta.

Kaikki musiikki tällä sivustolla on ammattimuusikoiden tekemiä cover-versioita, eivätkä alkuperäisten artistien.
Alkuperäisten esittäjien nimet näytetään vain tiedoksi, eivätkä ne kuvaa tallenteessa esiintyvää muusikkoa.

Tietoa meistä | Käyttöehdot | Säännöt | Yksityisyys | Ota yhteyttä | Mainostaminen | Yhteistyökumppani | Lehdistö | Kaikki laulut | Laulutoivomukset | Sovellukset