Saan Adobe Flash Player Settings -ponnahdusikkunan joka kerta kun laulan, mitä pitäisi tehdä?

Lauluohjelmisto tarvitsee luvan mikrofonin käyttämiseksi. Kun laulua ladataan, ilmestyy ponnahdusikkuna, jossa lupaa kysytään. Klikkaa "Allow" ja sitten "Close". Jos haluat poistaa tämän ponnahdusikkunan, käytä toimintoa "Poista ponnahdusikkuna!" Apua-alueella.

English | Svenska | Suomi

Lupa jakaa musiikkia tällä sivustolla on saatu STIM/NCB, BMI, ASCAP ja SGAE:n toimesta.

Kaikki musiikki tällä sivustolla on ammattimuusikoiden tekemiä cover-versioita, eivätkä alkuperäisten artistien.
Alkuperäisten esittäjien nimet näytetään vain tiedoksi, eivätkä ne kuvaa tallenteessa esiintyvää muusikkoa.

Tietoa meistä | Käyttöehdot | Säännöt | Yksityisyys | Ota yhteyttä | Mainostaminen | Yhteistyökumppani | Lehdistö | Kaikki laulut | Laulutoivomukset | Sovellukset