Kuinka asennan mikrofonin?

Ensinnäkin sinun on varmistettava, että mikrofonisi on liitetty tietokoneeseen. Kannettavassa tietokoneessa on yleensä sisäänrakennettu mikrofoni, mutta parhaat tulokset saa ulkoisella.

Äänikorttiin liittäminen vaatii 3.5mm miniplugiliitännän. Adaptereita (6.3mm => 3.5mm) saa tarvittaessa kaupoista.

Voit testata mikrofonin toimivuuden laulua valittaessa.

English | Svenska | Suomi

Lupa jakaa musiikkia tällä sivustolla on saatu STIM/NCB, BMI, ASCAP ja SGAE:n toimesta.

Kaikki musiikki tällä sivustolla on ammattimuusikoiden tekemiä cover-versioita, eivätkä alkuperäisten artistien.
Alkuperäisten esittäjien nimet näytetään vain tiedoksi, eivätkä ne kuvaa tallenteessa esiintyvää muusikkoa.

Tietoa meistä | Käyttöehdot | Säännöt | Yksityisyys | Ota yhteyttä | Mainostaminen | Yhteistyökumppani | Lehdistö | Kaikki laulut | Laulutoivomukset | Sovellukset